Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2010 10:27:53
Ανακοινώσεις: 
 
Ξεκίνησε η "ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ"
Είστε εδώ: Ξεκίνησε η "ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ" 24/09/2010
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αντώνης Κουσαθανάς – Άνοιξης πραγματοποίησε την πρώτη προεκλογική του ομιλία, σήμερα το βράδυ Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο της Άνω Μεράς Μυκόνου. Η προεκλογική αυτή ομιλία του κ.Κουσαθανά ήταν και η πρώτη επίσημη της προεκλογικής περιόδου στο νησί μας.
Η εμφάνισή του είχε πολλά στοιχεία ανανέωσης του πολιτικού του λόγου αλλά και κινήσεις στρατηγικής που θα καθορίσουν τον προσανατολισμό του προεκλογικού του αγώνα.
Ξεκινώντας την ομιλία του εξέφρασε την συγκίνηση του για την δυναμική προσέλευση δημοτών από όλες τις γωνιές του νησιού δίνοντας δύναμη στον ίδιον και στους συνεργάτες του να συνεχίσουν την προσπάθεια τους έτσι ώστε η Μύκονος να αλλάξει επιτέλους σελίδα.

Ο κ. Κουσαθανάς στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στο οικονομικό σκάνδαλο του Δήμου που έχει αποκαλυφθεί ένα χρόνο τώρα και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν πρόκειται να αφήσουν ατιμώρητους αυτούς που καταχράστηκαν το ταμείο του Δήμου Μυκόνου. Τόνισε δε ότι θα υποστηρίξουν τους υπαλλήλους που αδίκως έχουν αναμειχθεί στο σκάνδαλο αυτό και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δεν οφείλουν σε κανέναν.
Στην συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος κ.Κουσαθανάς αναφέρθηκε στα προβλήματα του νησιού μας τα οποία ζήτησε να τα ονομάσουν το ίδιο το ακροατήριο. Δεσμεύτηκε ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού του θα λυθούν οριστικά τα προβλήματα αυτά καθώς υπάρχει όρεξη για δουλειά και κυρίως νέα μυαλά.
Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ.Κουσαθανά μοίρασαν το έντυπο του προγράμματος του συνδυασμού της ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ και στη συνέχεια ο κ.Αντώνης Κουσαθανάς τους παρουσίασε στο ακροατήριο καθώς οι παραπάνω θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του.
Το ύφος του κ. Κουσαθανά ήταν ήπιο και ο λόγος του καθαρά πολιτικός. Κανένα μικροπολιτικό πυροτέχνημα, καμιά προσωπική επίθεση σε κανέναν. Γενικά, ο κ.Κουσαθανάς έδωσε το «εναρκτήριο λάκτισμα» για την έναρξη της προεκλογικής μάχης με πολιτικούς όρους και χωρίς κτυπήματα κάτω από τη μέση.
Ακολούθησε χαιρετισμός του ιδίου και των συνεργατών του με τους παρευρισκόμενους καθώς και πλούσιο κέρασμα.
Την ομιλία άκουσαν και ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Αθανάσιος Κουσαθανάς - Μέγας καθώς επίσης και μέλη της δημοτικής παράταξης της Κ.Ε.Πο.Μ. οι οποίοι και παραβρέθηκαν στον χώρο της ομιλίας του υποψήφιου Δημάρχου κ.Αντώνη Κουσαθανά - Άνοιξη.

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον υποψήφιοι Δήμαρχο και στον συνδυασμό του.
Το πρόγραμμα του συνδυασμού "ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ"

Πίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω