Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2010 10:27:53
Ανακοινώσεις: 
 
Παππάς Δημήτριος
Είστε εδώ: Παππάς Δημήτριος
 

Παππάς Δημήτριος του Πλάτωνα
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Μύκονος Επόμενη Μέρα


Βιογραφικό Σημείωμα
 
Γεννήθηκα στην Αθήνα,  κατοικώ στη Μύκονο από το 2001 και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα. Είμαι απόφοιτος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), (Ευρωπαϊκός Πολιτισμός). Εχω ολοκληρώσει το Μεταπτυχιακό «Εφαρμοσμένη Γεωπληροφορική στην Ανθρωπογεωγραφία και στο Σχεδιασμό του Χώρου (2007-2009) του τμήματος της Γεωγραφίας της σχολής των Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η διπλωματική μου  στο πεδίο της Αστικής Γεωγραφίας με τον τίτλο: «Αστική επιχειρηματικότητα και η Νέα Εικόνα της πόλης. Οι μαραθώνιοι δρόμοι ως μέσον αστικής προβολής και διαφήμησης», μου έδωσε την ευκαιρία να συνδυάσω δύο από τις αγαπημένες μου δραστηριότητες : τις σπουδές και τον αθλητισμό.
Για μένα ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα και τρόπο ζωής. Ο αθλητισμός, ειδικά όταν ξεκινά από τις μικρές ηλικίες θωρακίζει τους ασχολούμενους με πείσμα, δυναμισμό και θέληση, απαραίτητα στοιχεία της προσωπικότητας ειδικά στη σημερινή εποχή όπου οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Για το λόγο αυτό ασχολούμαι ενεργά  με τον αθλητισμό ως μαραθωνοδρόμος αλλά κυρίως  από τη διοικητική θέση του Γενικού Γραμματέα του ΑΟΜυκόνου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του στίβου στο νησί μας, ενώ εκπροσωπώ το σύλλογό μας στις Γενικές συνελεύσεις του ΣΕΓΑΣ και είμαι μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων. ‘Αρθρα μου σχετικά με διαστάσεις του αθλητισμού (κοινωνικές, οικονομικές, γεωγραφικές και πολιτικές) έχουν φιλοξενηθεί αρκετές φορές στον Τύπο.
Παράλληλα συνεχίζω το μεταπτυχιακό μου στο ΕΑΠ με αντικείμενο την Εκπαίδευση Ενηλίκων , ενώ μελετώ και διευρύνω τα επιστημονικά μου ενδιαφέροντα σε πεδία της γεωγραφίας που έχουν σχέση με θέματα όπως : Αιγαιακός χώρος, νησιωτικότητα, μειονότητες, εθνική διασπορά, αθλητισμός και πόλη, νέα κοινωνικά κινήματα, γεωπολιτική και διεθνείς σχέσεις, εθνικό κράτος και παγκοσμιοποίηση κ.α.
Υπήρξα μέλος του πρώτου εκλεγμένου Δ.Σ. του συλλόγου φοιτητών ΕΑΠ (2001-2003), και εκλεγμένος εκπρόσωπος των μεταπτυχιακών φοιτητών της Γεωγραφίας στις Γενικές συνελεύσεις του τμήματος (2007-2008).
Συντάσσομαι με το συνδυασμό Επόμενη Μέρα του Αντρέα Φιορεντίνου επειδή πιστεύω ότι όταν αναλάβει τη νέα Δημοτική αρχή θα ενδιαφερθεί για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στο νησί μας και με τη δράση του θα αναβαθμίσει την καθημερινή ζωή του κατοίκου της Μυκόνου ενώ παράλληλα θα προσθέσει νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά και ιδιότητες στο δημοφιλές τουριστικό προϊόν που λέγεται Μύκονος. 

 
 

Πίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω