Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2010 10:27:53
Ανακοινώσεις: 
 
Σαμψούνη Κωνσταντίνα
Είστε εδώ: Σαμψούνη Κωνσταντίνα
 

Σαμψούνη Κωνσταντίνα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό "Μύκονος Επόμενη Μέρα"

Σπουδές
Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Αθηνών και είμαι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έχω παρακολουθήσει το σεμινάριο εξάμηνης διάρκειας της Γ.Γ.Ν.Γ. με θέμα Τοπική Ανάπτυξη και Πληροφορική καθώς επίσης και σεμινάρια με θέμα :
· "Η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα από την ίδρυση της έως και σήμερα", Δεκέμβριος 1982, Σεμινάριο με θέμα Στρασβούργο ΕΟΚ.
· "Η τακτική της πολιτικής επικοινωνίας", Νοέμβριος 1985, Αθήνα, Κέντρο Μελετών Πολιτικής.
· "Πολιτικός στρατηγικός σχεδιασμός", Μάρτιος 1986, Αθήνα, Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επιμόρφωσης.

Έχω διατελέσει:
  - Υπεύθυνη Μαθητικού στην Τ.Ε. της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. πλ.Βικτωρίας.
  - Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΜΑΚΙ
  - Τομεάρχης Θράκης Αν.Μακεδονίας της Κ.Ο. του Περιφερειακού Τμήματος της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ.
  - Μέλος του Δ.Σ. της σχολής του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής της ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
  - Υπεύθυνη Δημοσιών Σχέσεων της Κ.Ο. της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
1989-1990. Υπεύθυνη ΜΜΕ της Διαφημιστικής Εταιρείας TOP POINT'A.Ε Υπεύθυνη Τμήματος οργάνωσης εκθέσεων, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
1990 - 1997, Πρόεδρος και διαχειρίστρια τον Κέντρου Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Έρευνας "ΌΡΑΜΑ'' και του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΡΑΜΑ. Σχεδιασμός, Οργάνωση και Υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Παροχή υπηρεσιών και συμβουλών για την αξιοποίηση της εθνικής και κοινοτικής πολιτικής, καθώς και του σχεδιασμού, διαχείρισης και αξιολόγησης για την αποτελεσματική υλοποίηση πολυετών αναπτυξιακών έργων και προγραμμάτων ΕΟΚ. Στα πλαίσια αυτά έχω συνεργαστεί με Δήμους (Δήμο Πολίχνης, Αλεξανδρούπολης, Σαμοθράκης, Ριζίων), με Επιμελητήρια (Επιμελητήριο Δράμας, Λακωνίας, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας), με Αναπτυξιακούς Συνδέσμους (Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Τριγώνου Έβρου), με τον OAEΔ, το Υπουργείο Εργασίας, τη Γενική Γραμματεία Λαϊκής Επιμόρφωσης, Γ.Γ. Περιφερειών και το Υπουργείο Παιδείας, Επίσης με Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα, όπως το Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το U.S.T.L. του Μονπελλιέ της Γαλλίας, Presτon College - Preston Training, Run Shaw College και το Salford University
Από το 2000 έχω τη διάθεση για τη διανομή του Ελληνικού Ημερησίου & Περιοδικού Τύπου, καθώς και του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΥΠΟΥ στη χώρα Μυκόνου όπου και διαμένω μόνιμα. Έχω διατελέσει χρόνια πρόεδρος του Σώματος Ελλήνων Οδηγών Μυκόνου, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Μυκόνου και είμαι μέλος της ΔΗΜΤΕ της Ν.Δ Μυκόνου.

Πίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω