Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
Ενημερωτική δικτυακή πύλη της Μυκόνου
Portal of Mykonos Island (www.e-mykonos.gr)
Σύλλογοι - Φορείς | Forum | Ψηφοφορίες | Φωτογραφίες | Wallpapers
 
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2010 10:27:53
Ανακοινώσεις: 
 
Συριανού Νίκη του Πέτρου
Είστε εδώ: Συριανού Νίκη του Πέτρου
 
Νίκη Συριανού
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Μύκονος Επόμενη Μέρα
 
 
Μεγάλωσα και πήγα σχολείο στην Μύκονο. Από την παιδική μου ηλικία ασχολήθηκα με την μουσική, το χορό και τον αθλητισμό. Συμμετείχα σε τοπικούς αθλητικούς αγώνες, περιφερειακούς αγώνες χορού, τραγουδιού και θεάτρου και σε πανελλήνιο διαγωνισμό τραγουδιού, όπου διακρίθηκα με 1α  και 2α βραβεία. Παράλληλα, τα καλοκαίρια εργαζόμουν στην τουριστική επιχείρηση της οικογένειάς μου.
Μετά την αποφοίτησή μου από το Γενικό Λύκειο Μυκόνου συνεχίζω τις σπουδές μου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσής μου πάνω στον τομέα των σπουδών μου, παρακολούθησα Σεμινάρια Λογιστικής και Χρηματιστηρίου. Επέλεξα έτσι να εργαστώ τις δύο τελευταίες χρονιές σε Λογιστήριο κάνοντας πρακτική πάνω στο αντικείμενο που σχετίζεται με τις σπουδές μου.
Ταυτόχρονα με τις ακαδημαϊκές μου σπουδές φοίτησα στη σχολή χορού του Πάνου Μεταξόπουλου μαθαίνοντας χορό από καταξιωμένους και γνωστούς στο χώρο δασκάλους και χορογράφους. Κατόπιν τούτου, σε συνεργασία με την κα Έφη Ροβάτσου-Βαμβακούρη, την διευθύντρια του Χορευτικού Ομίλου Μυκόνου-Σχολή Χοροκίνησης, ανέλαβα την δημιουργία τμήματος χορού “Hip-Hop” το οποίο εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Μύκονο.
Φέτος διανύω το 3ο έτος των ακαδημαϊκών σπουδών μου, συνεχίζω να διδάσκω χορό και παράλληλα φοιτώ στην Αf studies, γερμανική σχολή AEROBIC-FITNESS για την κατοχή διπλωμάτων Group Training Instructor, Personal and Weight Trainer Certification και Dance Art.
 
Παράλληλα συμμετέχω στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της «Νεανικής Δράσης Μυκονιατών», η οποία είναι μία κίνηση από νέους ανθρώπους με στόχο την αλλαγή του τόπου μας προς το καλύτερο.
 
Με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μύκονος-Επόμενη Μέρα», πιστεύω ότι μπορώ να εκπροσωπήσω νέους και νέες που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες, τους ενδιαφέρει ο αθλητισμός και τους χαρακτηρίζει το έντονο ενδιαφέρον για το μέλλον του τόπου.
 

Πίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω