Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
 
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2010 10:27:53
Ανακοινώσεις: 
 
Συριανού Φλώρα του Γεωργίου
Είστε εδώ: Συριανού Φλώρα του Γεωργίου
 

Φλώρα Συριανού   (Βιογραφικό σημείωμα)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό Μύκονος Επόμενη Μέρα

Γεννήθηκα το 1987 γέννημα θρέμμα Μυκονιάτισσα  πατέρας μου είναι ο Γιώργος  Συριανός «ο μαρμαράς» και μητέρα μου η  Έφη Συριανού αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου και έχω  έναν φοιτητή αδερφό τον Μάκη. Ολοκλήρωσα την μαθητική μου ζωή στην Μύκονο και είμαι επί πτυχίω  φοιτήτρια στην Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιά  στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης. Κατέχω πτυχία αγγλικών(proficiency),γαλλικών και υπολογιστών(ecdl) και εργάζομαι με σύμβαση στην Εθνική Τράπεζα.
Μεγάλωσα σε μια παραδοσιακά Μυκονιάτικη οικογένεια όπου έζησα από κοντά τα έθιμα,  την τοπική μουσική και τους  χορούς της Μυκόνου (από τις πρώτες μαθήτριες μέχρι και σήμερα της Λίλιαν Βλάντη). Μέσα από αυτά αγάπησα τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Από μικρή ηλικία συμμετείχα σε κάθε συλλογική δράση όπου με αντιπροσώπευε έτσι είμαι και το νεότερο μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου. Ανήκω στην ιδρυτική ομάδα της Νεανική δράση Μυκόνου οπού συμμετέχουν νέοι από 16 ετών και άνω που αντιλαμβάνονται τα κακώς κείμενα του τόπου, προτείνουν ιδέες, συμμετέχουν σε συλλογικές δράσεις και ελέγχουν την δημοτική αρχή. Η κίνηση αυτή εκφράζει το κομμάτι εκείνο της νεολαίας που θεωρεί οτι μόνο με την ενασχόληση του στα θέματα που τον απασχολούν μπορούν να γίνουν βήματα προς την επίλυση τους. Έτσι επιλέχθηκα από την Νεανική δράση να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία και με την βοήθεια της να εκπροσωπήσω την φωνή των νέων. Δεν έχω πάθος με την πολιτική αλλά έχω πάθος με τον τόπο μου.    
Αποφάσισα λοιπόν  να δηλώσω  το παρών σε αυτές τις εκλογές γιατί  πιστεύω ότι  η νεολαία δικαιούται να έχει λόγο και άποψη στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου και μπορεί να κάνει την διαφορά και να φέρει την αλλαγή.
 
 

Πίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω